Emniyet Haberleri

Emniyet haberleri ve güncel Emniyet gelişmeleri, Emniyet ile ilgili tüm video, Emniyet fotoğrafları ve Emniyet haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Asayiş

Çorum Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, il genelindeki huzur uygulamasına katıldı.

Güncel

Çorum’da geçtiğimiz Cuma günü görevine yeni başlayan Vali Ali Çalgan, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden kentin asayiş...

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, veda ziyaretleri kapsamında önce İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Asayiş

Emniyet’e bağlı ekipler, bir haftada çeşitli suçlardan dolayı mahkeme kararıyla aranan 6 kişiyi yakaladı.

Spor

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma İl Komutanlığı personelleri arasında düzenlenen futsal maçında kazanan dostluk oldu.

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelerek asayiş çalışmalarını değerlendirdi.

Asayiş

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu hafta çeşitli suçlardan dolayı aranan 17 kişiyi daha yakaladı. Ayrıca kayıp olan 3 kişi...

Güncel

Bahçelievler İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Elif Bahçeci ile birlikte Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Güncel

Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2024 yılı genel atamaları kapsamında 56 bin 880 personelin ataması...

Asayiş

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, düğünler ve çeşitli etkinliklerde havai fişek ve piroteknik maddelerin kullanımına yeni sınırlamalar getirdi.

Güncel

Çorum İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, ziyaret ettiği Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda özel çocuklarla müzik eşliğinde oynadı.

Asayiş