Muhtar Haberleri

muhtar haberleri ve güncel muhtar gelişmeleri, muhtar ile ilgili tüm video, muhtar fotoğrafları ve muhtar haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Bayat

Bayat Belediye Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Güncel

Çorum Valiliği tarafından İdare ve Denetim Müdürlüğü koordinasyonunda muhtarlara yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

Güncel

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, bugün ameliyat olacak.

Yurttan Haberler

Tokat’ta traktörün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Güncel
Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yenilenen seçimde bir mahalle ve iki köyün muhtarı belirlendi.

Güncel

Merkez Mahalle Muhtarları ile Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Güncel

Çorum Merkez Gökçepınar Köyü muhtarlığına seçilen Çorumspor’un efsane kaptanlarından Cemil Kaya, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Güncel

Yeniyol Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Merkez Polis Amirliği, Bahçelievler Polis Merkezi Amirliği ve Çocuk Şube...

İskilip

Çorum’un İskilip ilçesinde muhtarlık seçimleri için aday olduğunda verdiği sözü tutan köy muhtarı, Ramazan Bayramı sebebiyle köye getirdiği berbere köydeki...

Güncel

Çorum tarihinde Kale Mahallesi Muhtarlığı’na seçilen ikinci kadın olarak kayıtlara geçen Dudu Sir, görevini teslim aldı.

Güncel

31 Mart yerel seçimlerinde Çorum Merkez Bahçelievler Mahallesi Muhtarı seçilen Aziz Önal, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.