Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün fırın ve açıkta gıda satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerinin sürdüğü bildirildi.

Güncel

Çorum’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, toplu gıda tüketiminin yapıldığı otellerde denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Güncel

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırınlara yönelik gramaj ve hijyen denetimlerini sürdürüyor.

İskilip

Çorum’un İskilip ilçesinde jandarma ekipleri yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte iş makinesi, traktör ve motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerini artırdı.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, zabıta ekipleri ilçedeki denetim çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Alaca

Alaca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla, ilçede faaliyet gösteren zincir marketlere yönelik kapsamlı...

Güncel

Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin riskli kişi ve ortamlardan uzaklaşmalarına yardımcı olunması, sosyal kültürel etkinlikler düzenleyerek topluma kazandırılmaları amacıyla...

Güncel

Çorum’da polis ekiplerince gerçekleştirilen şok uygulamada haklarında arama kararı bulunan 6 kişi yakalandı.

Sungurlu

Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Çorum Yeşilay Danışmanlık Merkezi ziyaret edildi.

Güncel

Çorum Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların güvenli gıdaya ulaşabilmesi için denetimler yapan ekipler gramaj kontrolü yaptı.

Güncel

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir alışveriş ortamının alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Güncel

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ara tatilin sona ermesiyle birlikte okul çevrelerinde denetim yaptı.