Okul Haberleri

okul haberleri ve güncel okul gelişmeleri, okul ile ilgili tüm video, okul fotoğrafları ve okul haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Asayiş

Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, arkadaşlarıyla oturduğu esnada kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Güncel

Çorum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ara tatilin sona ermesiyle birlikte okul çevrelerinde denetim yaptı.

Güncel

Yarın yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için yurt genelindeki okullarda hazırlıklar tamamlandı.

Spor

Sivas’ta düzenlenen Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda yenilgisiz şampiyonluğa uzanan Ahmet Tevfik İleri Ortaokulu’nun yıldız efeleri için okul bahçesinde...

Güncel

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından finanse edilerek İl Milli Eğitim...

Güncel

CHP Genel Merkezi Parti Okulu’nda eğitici eğitimleri aralıksız devam ediyor.

Güncel

Çorum İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, okuma-yazma öğrendikten sonra kendisine mektup yazan 1. Sınıf öğrencilerini okullarında ziyaret etti.

Güncel

Kargı Emniyet Amirliği, öğrencilerin okula gidiş ve dönüşlerde güvenliğini korumak amacıyla okul servis araçlarına yönelik denetim yaptı.

Güncel

Okul Güvenliği Toplantısı, Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Güncel

Çorum merkez ve ilçelerinde 2023 yılında 3 okulun inşaatı tamamlanırken, 11 okulun yapımı ise devam ediyor.

İskilip

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesi’nin yeniden yapılacağını bildirdi.

Güncel

Çorum’un Alaca İlçesi’ne iş insanı Üzeyir Şahin ve eşinin katkıları ile yapılacak olan 16 derslikli okul ihaleye çıkıyor.