Öğretmenler Haberleri

öğretmenler haberleri ve güncel öğretmenler gelişmeleri, öğretmenler ile ilgili tüm video, öğretmenler fotoğrafları ve öğretmenler haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel
Güncel

Mehmetçik Anadolu Lisesi öğretmenleri, İspanya’nın Salamanca Üniversitesi'nde gerçekleşen iklim değişikliği çalıştayına katıldı.

Güncel

Çorum'un Osmancık ilçesinde, tamamı öğretmenlerden oluşan 30 kişilik arama ve kurtarma ekibi, aldıkları eğitimler ile göreve hazır hale geldiler.

Güncel

Çorum Vizyon Eğitim Kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü öğretmenlerle birlikte kutladı.

Güncel

Algı Rehabilitasyon ve Ses-Dil Rehabilitasyon Öğretmenler Günü’nü kutladı. Merkezin öğretmenleri toplu yemek programında biraraya geldi.

Güncel

Eğitim-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Selim Bozkurt, yöneticilerin övgüleri yerine haklarını istediklerini söyledi.

Bayat

Çorum'un Bayat ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli tören ve etkinliklerle kutlandı.

Güncel

Çorum Belediyesi, 24 Kasım’da öğretmenleri unutmadı. Ellerinde çiçeklerle tek tek okulları ziyaret eden belediye ekipleri, eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü...

Oğuzlar

Çorum'un Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçedeki öğretmenleri öğle yemeğinde ağırladı.

Güncel

Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmen ve öğrenciler arasında düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Spor

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Öğretmenlerarası Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Sultan Abdulhamid Han Ortaokulu oldu.

Güncel

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 1928 yılında “Millet Mektepleri Başöğretmenliği” unvanının verildiği...