Hitit Üniversitesi Haberleri

Hitit Üniversitesi haberleri ve güncel Hitit Üniversitesi gelişmeleri, Hitit Üniversitesi ile ilgili tüm video, Hitit Üniversitesi fotoğrafları ve Hitit Üniversitesi haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde geçtiğimiz ay başlayan yeni dönem 'Diksiyon' kurslarında ilk sınıf öğrencileri başarıyla dönemini...

Spor

Çorum'da düzenlenen ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig müsabakalarında dün Hitit'in sultanları grubu yenilgisiz şampiyon tamamlarken, bugün de Hitit'in efeleri grubunu yenilgisiz...

Spor

Çorum'da düzenlenen ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig müsabakalarında Çorum temsilcisi Hitit Üniversitesi grubunda oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu.

Spor

Çorum’da düzenlenen ÜNİLİG Bölgesel Voleybol Ligi’nde Çorum Hitit Üniversitesi hem kızlarda, hem de erkeklerde yoluna doludigzin devam ediyor.

Spor

Hitit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig müsabakalarına Çorum temsilcisi Hitit Üniversitesi erkek takımı harika bir başlangıç yaptı.

Güncel

Çorum’da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2023'te 1 milyon 778 bin 514 muayene yapıldığı bildirildi.

Güncel

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ilklerden birisine daha ev sahipliği yaptı. Hastanede canlı yayında kapalı tümörlü böbrek...

Güncel

Gazetemiz kurucusu ve Genel Müdürü Mehmet Yolyapar, Hitit Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

Güncel

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 16 yatak kapasiteli 2'nci seviye yoğun bakım ünitesinin hizmete sunulduğu bildirildi.

Güncel

Hitit Üniversitesi Geliştirici Öğrenciler Kulübü tarafından düzenlenen Google for Developers sponsorluğunda “DevFest on Campus” etkinliği, Ethem Erkoç konferans salonunda gerçekleştirildi.

Güncel

Hitit Üniversitesi tarafından hayata geçirilen “Oğuz Adası” projesiyle Çorum, su sporları ve doğa turizminde merkez olacak.

Güncel

Hitit Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri Programı’nda teorik ve mesleki uygulama derslerinin işleneceği “İşitme ve Denge Laboratuvarı” açıldı.