100.yıl Haberleri

100.yıl haberleri ve güncel 100.yıl gelişmeleri, 100.yıl ile ilgili tüm video, 100.yıl fotoğrafları ve 100.yıl haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Spor

Amasya'da düzenlenen 100.yıl Gençler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Çorum Spor İhtisas Spor Kulübü Türkiye Şampiyonu oldu.

Güncel

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılı nedeniyle ülke genelinde uygulanan “Bir Ağaç Bir İnsan” projesine Mecitözü Anadolu Lisesi öğrencileri de katıldı.

Güncel

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü korosu Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Cumhuriyet'in 100. yılına özel konser verdi.

Güncel

100. Yıl Millet Bahçesi son şeklini almaya başladı. Çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiği Millet Bahçesi, yürüyüş ve bisiklet yolları,...

Güncel

Çorum’da öğrenciler, “Cumhuriyetin 100. Yılında Her Sınıf 100 Fidan Dikiyor” eTwinning projesi çerçevesinde binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Güncel

Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi işbirliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel hazırlanan “İmgesel Yolculuklar” isimli Resim Sergisi büyük beğeni topladı.

Güncel

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak ülke genelinde 2023 farklı istasyonda milyonlarca fidan toprakla buluşturulacak.

Güncel

Çorum Başöğretmen Anadolu Lisesi tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Eser” adlı resim sergisi açıldı.

Güncel

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Tuncay Yılmaz, Çorum Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusuna eşlik edemediğini söyledi.

Spor

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılına özel düzenlenen Cumhuriyet Kupası Tekvando Turnuvası’nda Atılım Spor Kulübü toplamda 37 madalya alarak zirvede yer aldı.

Güncel

Basın İlan Kurumu, Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle yaygın ve yerel 38 gazetenin Cumhuriyet Bayramı ile ilgili geçmişteki manşetlerini kamuoyu ile...

Güncel

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları kapsamındaki “100. Yıla 100 Fidan” etkinliğinde 100 fidanı...