Atletizm Haberleri

atletizm haberleri ve güncel atletizm gelişmeleri, atletizm ile ilgili tüm video, atletizm fotoğrafları ve atletizm haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Spor

Samsun'da düzenlenen Okullararası Gençler Puanlı Atletizm İl Birinciliği'nde Çorum Spor Lisesi erkek takımı grubunu ikinci sırada tamamlayarak finallere adını yazdırırken,...

Spor

Okullararası düzenlenen Özel Sporcular Atletizm İl Birinciliği'nde dereceye giren sporcular belli oldu.

Spor

Zonguldak'ta düzenlenen Okullararası Yıldızlar Atletizm Grup Birinciliği'nde Çorumlu atlet Metehan Özünal kategorisinde ikinci olarak finallere adını yazdırmayı başardı.

Spor

Bursa'da düzenlenen U16 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Çorum'dan Metehan Özünal Türkiye üçüncüsü oldu.

Spor

Çorum’da uzun yıllar uluslararası klasmanında atletizm hakemliği yapan ve hakemliği bırakan Cemalettin Hoşgör, Korkmaz Alben, Ömer Aykaç ve Ahmet Hız’a...

Spor

Atletizm İl Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu'nda 162 atlet madalya için ter döktü.

Spor

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından atletizm hakemlerine yönelik gerçekleştirilen vize semineri başarıyla tamamlandı.

Spor

10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Atatürk Koşusu'nda 172 sporcu dereceye girebilmek için yarıştı.

Spor

Ankara'da düzenlenen Türkiye'nin En Güçlüsü Atletizm Grup müsabakalarında Çorum'dan Metehan Özünal ve Ömer Karadereli kategorilerinde ilk ikiye girerek finallerde mücadele...

Spor

Atletizm İl Temsilciliği tarafından düzenlenen "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik" koşusunda atletler dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Spor

Kastamonu'da düzenlenen ANALİG atletizm grup birinciliğinde Çorum'un yıldız atletleri toplamda 9 madalya alarak yarı final gruplarına yükseldi.