Adaylar Haberleri

Adaylar haberleri ve güncel Adaylar gelişmeleri, Adaylar ile ilgili tüm video, Adaylar fotoğrafları ve Adaylar haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları gece gündüz demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin kalkınma, refah ve dayanışma belediyeciliğini önceleyen 15 alt başlıktan ve 105 sayfadan oluşan Seçim Bildirgesi açıklandı.

Güncel

Saadet Partisi, “Saadet İş Başına Haydi Bismillah” sloganıyla düzenlediği aday tanıtım toplantısında 31 Mart yerel seçimleri için 339 belediye başkan...

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 8’i büyükşehir, 13’ü il belediye başkan adayı olmak üzere toplam 209 seçim çevresi adayları belli oldu.

Güncel

Çorum Belediye Başkanı ve 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın,...

Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı.

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yaklaşan yerel seçimler öncesi 5 ilçe ve 1 beldenin belediye başkan adayları belli oldu.

Güncel

Yerel seçimlere 3 aydan az bir süre kala mahallelerde muhtar adayları boy göstermeye başladı.

Güncel

CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz, AK Parti belediye başkan aday adaylığını açıklayan bazı isimlere sert eleştirilerde bulundu.