Judo Haberleri

judo haberleri ve güncel judo gelişmeleri, judo ile ilgili tüm video, judo fotoğrafları ve judo haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Spor
Spor

Çorum Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde judo eğitimi alan 100 sporcu önceki gün düzenlenen kuşak terfi sınavında ter döktüler.

Spor

Çorum'da düzenlenen Okullararası Yıldızlar Judo Grup Birinciliği'nde Çorumlu sporcular 3 bronz madalya kazanarak finallere adını yazdırmayı başardı.

Spor

Okullararası Yıldızlar Judo Grup Birinciliği açılış seremonisinin ardından start aldı.

Spor

Çorum, önümüzdeki hafta büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

Spor

Çorum Belediyesi Spor Kulübü'nün başarılı judocularından Abdulkadir Dinçer Konya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Oğuzlar

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasındaki işbirliği protokolü çerçevesinde uygulamaya konan “Okullardan Olimpiyatlara” projesi kapsamında, Çorum’un Oğuzlar...

Spor

Okullararası düzenlenen Yıldızlar Judo İl Birinciliği'nde toplam 28 sporcu dereceye girebilmek için kapıştı.

Spor

Liseli Gençler Judo İl Birinciliği sona erdi. 21 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonunda, kilolarında birinci olan judocular 11-12 Aralık tarihlerinde...

Spor

Çorum Belediyesi Spor Kulübü judocuları Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet Bayramı İllerarası Judo Turnuvası’nda 3 bronz madalya ile Çorum’a döndü.

Spor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, judo branşında devam eden çalışmalara katılan 100 kadar sporcu, kuşak terfi sınavından geçti.

Spor

Sinop'ta düzenlenen 19.Karadeniz Judo Şampiyonası'nda Çorum'u temsil eden judocular üç üçüncülük madalyası kazandı.