Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum’un Mecitözü İlçesi’ne bağlı Elvançelebi Köyü’nde 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Elvançelebi Kültür Sanat Spor ve Anma Etkinlikleri için...

İskilip

Çorum'un İskilip ilçesinde düzenlenen "Akşemseddin Paneli" büyük ilgi gördü.

Çorum Mecitözü ilçesine bağlı Elvançelebi köyünde, "Geleneksel Elvan Çelebi Kültür, Sanat, Spor ve Anma Etkinlikleri" gerçekleştirilecek.

Oğuzlar

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Hıdırellez etkinlikleri kapsamında kazanlarda aşure kaynatıldı.

Güncel

Çanakçı köyünde, geleneksel yağmur duası önceki gün yapıldı.

Güncel

Çorum'da Özgür-Der tarafından düzenlenen "Gazze gündemimizden düşmesin" etkinliğinde vatandaşlar, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Spor

Çorum Belediyesi spor oyunları etkinliği düzenliyor. 10 kategoride gerçekleşecek yarışmalarda dereceye girenlere toplam 198 bin TL ödül verilecek.

Güncel

Çorum’da faaliyet gösteren kanser dernekleri, 4 Şubat Dünya Kanserliler Günü etkinlikleri kapsamında doktorları, sağlık personelini ve hastaları ziyaret etti.

Güncel

Çorum'da İHH İnsani Yardım Hareketince düzenlenen "Gazze için acil ateşkes" programında, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları kınandı.

Güncel

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Ankara ATO Congresium’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın...

Güncel

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum Şubesi Sosyal Sorumluluk Birimi ve Üniversite Birimi’nin katkılarıyla Dünya Engelliler Günü kapsamında bir...

Güncel

Çorum'un Alaca ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü için organize edilen 100 etkinlikle gençlerin Cumhuriyet bilincinin pekişmesi hedefleniyor.