Spor

Sezonun en iyi serisi

Son 7 maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan toplayan, attığı 18 gole karşılık sadece 3 gol yiyen Ahlatcı Çorum FK, bu sezon averajla da olsa 1.Lig’deki en iyi seriyi yakalayan takım oldu. Çorum FK ile birlikte lig ikincisi Göztepe ve üçüncü sıradaki Kocaelispor da 7 maçta 19 puana ulaştı ancak averajla Çorum FK’nın gerisinde kaldılar.

Abone Ol

Trendyol Türkiye 1.Futbol Ligi’nde mücadele eden ve her geçen hafta Süper Lig’e biraz daha yaklaşan Ahlatcı Çorum FK, son 7 maçtaki performansıyla bu sezon bir ilki gerçekleştirerek Çorumluların göğsünü bir kez daha kabarttı.
Teknik direktörlük görevine Serkan Özbalta’nın getirilmesiyle birlikte çıkışa geçen Ahlatcı Çorum FK, Özbalta nezaretinde çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı ve 19 puan topladı. Bu maçlarda 19 gol atan kırmızı-siyahlı takım, kalesinde ise 5 gol gördü.
SON 7 MAÇTAKİ
PERFORMANSI
LİGİN EN İYİSİ
33 puanla 4.sırada yer alan Ahlatcı Çorum FK, ligdeki son yenilgisini, 12.haftada, deplasmanda Kocaelispor’a karşı son dakika golüyle aldı. 2-1 yenilen Ahlatcı Çorum FK, sonrasında çıktığı 7 maçta müthiş bir performans sergiledi. Kırmızı-siyahlı takım, bu maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik alıp 19 puan topladı. Rakip fileleri 18 kez havalandıran Ahlatcı Çorum FK, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.
GÖZTEPE VE
KOCAELİSPOR DA
19 PUANA ULAŞTI
Ahlatcı Çorum FK’nın bu müthiş performansı bu sezon 1.Lig’deki en iyi performans olurken, lig ikincisi Göztepe ve üçüncü sıradaki Kocaelispor da 7 maçta 19 puana ulaşmayı başardılar ancak averajla Çorum FK’nın gerisinde kaldılar.
Göztepe’nin, 4.haftada, Altay karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle başlayan serisinde 6 galibiyet, 1 beraberlik bulunuyor. Bu maçlarda 10 gol atan Göztepe, sadece 1 gol yedi.
Kocaelispor’un 3.haftada Altay’a karşı alınan 3-2’lik galibiyetle başlayan serisinde de yine 6 galibiyet, 1 beraberlik var. Körfez ekibi, bu maçlarda attığı 15 gole karşılık 5 gol yedi. 
Ahlatcı Çorum FK, Göztepe ve Kocaelispor’dan başka 7 maçlık seride 19 puanı geçen takım bulunmuyor.