Lise Haberleri

Lise haberleri ve güncel Lise gelişmeleri, Lise ile ilgili tüm video, Lise fotoğrafları ve Lise haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liseler Arası İngilizce Münazara Yarışması sonuçlandı.

Osmancık

Osmancık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri Merzifon’da düzenlenen fuara katıldı.

Sungurlu

Sungurlu Fen Lisesi’nde üniversite hazırlık günleri söyleşileri düzenlendi.

Alaca

Çorum Alaca ilçesinde bulunan Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, E-Twinning projesi ile iki Avrupa kalite etiketi aldı.

Spor

Okullararası Gençler Floor Curling Karma İl Birinciliği’nde şampiyonluk kupası Bayat temsilcisi Şehit Osman Arslan Anadolu Lisesi’nin oldu.

Yurttan Haberler

Pendik'te bir lisede 9. sınıf öğrencisi kız çocuğu, başka bir kız öğrenci tarafından okul tuvaletinde bıçaklı saldırıya uğradı. Sırtından yaralanan...

Güncel

Çorum Lisesi’ne 1969-70 yıllarında başlayan sınıf arkadaşları, belirli aralıklarla, yine sınıf arkadaşları olan Kenan Dalgıç’ın Dalgıçlar Oteli’nde toplanıp özlem gideriyorlar.

Güncel

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) fabrikası gezdi.

Spor

1117 puan toplayan Mehmetçik Anadolu Lisesi, Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 1 puan önünde şampiyonluk ipini göğüsledi.

Güncel

Çorum'da hafızlığını 8 ay gibi kısa sürede tamamlayan lise 2. sınıf öğrencisi Fatmanur İpek için Lalezar Yatılı Hafızlık Kız Kur’an...

Güncel

Sıfır atık hedefi doğrultusunda okullarda eğitim çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi, Güzel Sanatlar Lisesi’nde çevre saati etkinliği gerçekleştirdi.