Cıdık Haberleri

Cıdık haberleri ve güncel Cıdık gelişmeleri, Cıdık ile ilgili tüm video, Cıdık fotoğrafları ve Cıdık haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, oyunu eşi Şaziye Cıdık ve oğlu Efe ile birlikte Fatih Anadolu Lisesi’ndeki...

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, yarın yapılacak seçimler öncesi Çorumlulara son kez seslendi.

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, yeni evlenenler ve asgari ücretliler için düşük kiralı konutlar yapacaklarını söyledi.

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, Hanımeli Yöresel Ürünler satış noktalarının yaygınlaştırılarak kadın emeğini destekleyeceklerini söyledi.

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, 6 Şubat ve sonrasında meydana gelen büyük deprem felaketinden ders alınması gerektiğini...

Güncel

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, şehir içi trafik karmaşasını, seviyeli kavşaklarla çözeceklerini söyledi.

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, göreve seçilmesi hâlinde gençler için farklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Güncel

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, toplam 10 bin kişiye yeni istihdam olanağı sağlayacaklarını söyledi.

Güncel

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, yurttaşlara helva ikramında bulunuyor.

Güncel

Türkiye’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde siyasi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor.