10 Kasım Haberleri

10 Kasım haberleri ve güncel 10 Kasım gelişmeleri, 10 Kasım ile ilgili tüm video, 10 Kasım fotoğrafları ve 10 Kasım haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirildiği bir konser düzenledi.

Güncel

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yılında Çorum'un ilçelerinde törenle anıldı.

Güncel

Osmancık’ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla, "Atatürk Yüreğimde Yaşıyor" adlı koreografi gerçekleştirildi.

Güncel

Bakan Ali Yerlikaya'nın Atatürk'ü andığı video büyük beğeni topladı: O, hayatındaki 10 Kasımlarda neredeydi?

Güncel

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85'inci yılında çok sayıda vatandaş Anıtkabir'i ziyaret etti.

Güncel

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çorum Şubesi Bakanı Ömer Ertan Karabıyık 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne ilişkin bir açıklama yaptı.

Güncel

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Güncel

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85’inci yıl nedeniyle yayınladığı mesajda,...

Güncel

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Oğuzhan...

Güncel

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ceyhan Baran, “Ata’mıza teşekkürün ve minnetin en büyük ve önemli ifadesi, onun ilke...

Güncel

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıldönümü nedeniyle Sungurlu’da anma töreni düzenlendi.

Güncel

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.