İşgalci, emperyalist, ırkçı, faşist Avrupa’nın tarihine bakın. XIV ncü ve XV.ci yüz yılda başlayan keşif seyahatleri, seyahat değil cinayet ve işkence doludur. İşgal ettikleri her yerde,(tekrar ediyorum her yerde) yerli halka köle değil KÖPEK MUAMELESİ YAPMIŞLARDIR. Huzur içinde mutlu müreffeh yaşayan Ermenileri ve Rumları kendi sömürgeci emelleri için kandırıp kullandılar. (Yahudileri kandıramadılar.) İşte sonuç ortada. Türkiye’de kalan Ermeniler bugün dahi mutlu ve müreffeh yaşıyorlar. Fakat isyan edenler, ihanet edenler Rusya’ya (300.000), Irak’a (100.000), Suriye’ye(400.000+100.000), Amerika’ya(130.000) kaçtılar. Ölmedi, öldürülmedi, kaçtılar. Çünkü işgal ordularına yardım ve yataklık yapıyorlardı. 1917 de Ruslar çekilince kendileri kaçtı. Ruslar ile beraber iken (silahsız ve korumasız 2.000.000 sivile) dans ederek soykırım yaptılar. (-1-) 200.000 Ermeni + 50.000 çocuk kaldı. Gelin kalanlara sorun bakalım; bir tek Türkiye Ermenisi oralara gider mi? Kim mutlu, kim huzurlu? Hodri meydan. 
Bu gün dahi Ermenileri kullanan ve huzursuz edenler, yine aynı köpürmüş faşist cani karakterli Avrupa ve Amerika’dır. Onların dünyada gerçek işi; küçük devletleri fitne ve nifak ile birbirine düşürüp kavga ettirmek ve silah satmaktır. Onlarda insanlık, vicdan, merhamet aramayın. Her şey ortada görmüyorsanız, kayıptasınız. 
Türkiye son yıllarda resmi ağızlardan Avrupa ve Amerika’nın ŞEYTAN YÜZÜNÜ açık, açık dile getirdi. Kendi silâhını da yapıyor. Lütfen dikkat edin. Sömüremediği, kavga çıkaramadığı Türkiye’ye karşı çılgınca saldırılarının sebebi bu. 
İşte esas niyetim ve mesele bu noktadır. UYANMAYALIM MI?  
-&-
İLK DEFA Ermeniler 1808 de ırkçı hareketlere başladı. İlk büyük çapta ihanet 
8 Temmuz 1828 de Osmanlı-Rus harbinde başladı. 90.000 Ermeni gönüllüsü Rus ordusuna katılarak, çok büyük bir ihanete imza attılar. (-2-) İki yüz senedir devam eden ihanet ve isyanlarının karşılığı olarak mutlular mı, sürünüyorlar mı? Bu hakikati ilerde tekrar anacağız. Aklı erenler düşüne dursun.
Türk düşmanı hainler, bin türlü yalan ile hâlâ isyancı, ihanetçi ve soykırım suçlusu Ermenilere arka çıkarak Ermenileri hâlâ maşa olarak kullanıyorlar. Kullanmaya da devam edecekler. Bunun mânâsı şudur. Gelecek yüz yılda da Ermeniler rahat ve huzur bulamayacak. (Azerbaycan konusunda yaptıkları vahşeti- şuursuz caniliği- aptalca işgalciliği aklı erenler bilir) Hakikatte mağdur, mazlum ve haklı olan Osmanlı Müslüman tebaası olduğu halde Türkler susuyor. Yalan ve iftiracı hainler 365 gün bıkmadan usanmadan yalana devam ediyor. Tehlike büyük! …! Çünkü hainler, düşmanlar her türlü yalan ve hile oyunlarını oynuyor. Bin bir türlü propaganda yolunu kullanıyorlar.  UYANMAYALIM MI?
&


-- ABD Başkan Yrd. Bruce Fein.... 

GERÇEK ŞUDUR Kİ; “-Tarihi inkâr eden ve SOYKIRIM YAPAN ERMENİLERDİR – nokta”
“Her parti lideri, bakanlar, belediye başkanları, dernek ve sendika başkanları; rektörler, öğretmen, işçi, memur, sendikaları, yani kısacası aklı eren ve düşünen her Türk vatandaşı mutlaka her fırsatta Ermenilerin bu suçunu dile getirmelidir. Çünkü Ermeniler 24 Nisandan önce her hafta, uydurmuyorum her hafta, planlı olarak, tüm dünya kamuoyunun beynini yıkamak için çalışıyor.  365 gün hiç durmuyorlar. 

- Prof.Dr.Justin McCurthy -


Öncelikle Devlet Büyüklerinden ve bütün sivil toplum kuruluşlarından şiddetle ricamdır. ÇOK ACİLEN, çok acilen, Ermeni yalanları ile mücadele dernekleri bir çatı altında toplanmalıdır. Birkaç küçük derneğimiz var. Bunun dışında her yazar kardeşimiz tek başına kitap bastırıyor. Gazete ve dergide yazıyor. Fakat tesir sahası sıfır. Dernekler behemahal federasyonlaşmalı. Mutlaka malen devlet desteği şart. 

Birçok yazmış, çizmiş emek veriş kardeşimizi de arayan yok soran yok. Köşesine çekilmiş, kendi hâlinde yaşıyor. Vatan partisi dışında, kimsenin sesi duyulmuyor. Bu işlerde ferden tek kişinin etkisi ve tepkisi çok zayıf kalır.  
 Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez   
 Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez, diyor, Mehmet Âkif Ersoy.
(SÜRECEK)

(-1-) a Prof.Dr.Justin McCurthy, ÖLÜM-SÜRGÜN, . . . . . . . . . . .  . .    b. Prof.Dr.Justin McCurthy, Van Katliamı, .  . . . . . . . . . . 
(-2-) Soykırımcı, cani, katil, isyancı, işkenceci ve hain olarak suçladığımız kişiler bizzat bu suçu işlemiş suçlu Ermenilerdir. Suçsuz, masum, devletine sadık dürüst Ermenileri tenzih ederiz. Osmanlı döneminde ve Türkiye Cumhuriyetinde sadık ve dost Ermeniler vardı. Bu gün dahi dost Ermeniler olduğu gibi, hain Ermeniler ve Ermeni seviciler var. Sözümüz suçlu Ermenileredir. Aynı suçlar, herkes için suçtur. Bütün dünyada vatana ihanet, devlete isyan, suçtur.