Toplantıda gündem dışı söz alan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Bölükbaş, meclis üyelerine veda etti. 
BÖLÜKBAŞ’TAN DUYGUSAL VEDA
31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde kalacak veya gidecek meclis üyeleriyle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyduğunu aktaran Bölükbaş, yeniden seçilecek arkadaşlarına başarılar diledi.

72F46714 Cfb3 4298 96D3 4C0C0Ee78D19
Bölükbaş, vedasında şiirler okudu. 
CHP’Lİ GÜLNAZ SORUNLARI GÜNDEME TAŞIDI
CHP Belediye Meclis Üyesi Şentürk Gülnaz da gündem dışı söz alarak Çorum’un dört mevkisine yapılmayan yol, su, doğalgaz ve kanalizasyon hatlarına dikkat çekti. Gülnaz, 2017 yılında iki kat imara açılan Çorum’un Çoraklık, Sülüklü, Hoy Hoy ve Tepecik mevkiindeki arsalara belediyenin yol, su, doğalgaz ve kanalizasyon hattı yapmadığını vurguladı. Gülnaz, mevcut yönetimin ya da 31 Mart tarihinden sonra gelecek yönetimin bu mağduriyetleri gidermesini rica ettiklerini söyledi.
ÖZBAL DEPREME DİKKAT ÇEKTİ
Belediye Meclis Toplantısında gündem dışı söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Erkan Özbal, deprem gerçeğini hatırlattı. 

B3Bd9Fa1 Df4C 4818 Bbbf 1F2E2D41Ed39
Hükümetin İstanbul’a kentsel dönüşüm sözü verip deprem kuşağında olan diğer illere ve Çorum’a bu sözün verilmediğini dile getiren Özbal, Çorumluların ikinci sınıf vatandaş olduğunu bunun nedenin de amasız fakatsız oy verilmesi olduğunu söyledi.
GÜLOĞLU: MİLLETİN EMANETİNE HALEL GETİRMEDİK
MHP Grup Başkanı Selim Güloğlu ise gündem dışı konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ayrıca tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı. 
Görev yaptıkları son 5 yılda milletin emanetine halel getirmediklerini ve başları dik alınları açık çıktıkları yolu aynı şekilde bitirdiklerini belirten Güloğlu, doğru yoldan ayrılmadan hizmet ettiklerini sözlerine ekledi.
MUSTAFA TUZCU VEDA ETTİ
AK Parti Grup Başkanı Mustafa Tuzcu da veda konuşması yapan isimlerden biri oldu. Tuzcu, bundan sonraki dönemde olmayacağını bildirerek, Başkan Aşgın ve belediye meclis üyelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

B95A71A6 60D4 44E3 A80D 1Fa85183778F
YILMAZ, ELEŞTİRDİ
CHP Grup Başkanı Tuncay Yılmaz ise 5 yıl boyunca tüm meclis üyesi arkadaşlarıyla mecliste görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, geçtiğimiz günlerde kentte konu olan belediyeye ait bir AK Parti seçim bürosu olmasını ve yeni dönemde şehir girişine yapılması planlanan şehir kapısı projesini eleştirdi. 

Editör: HABER MERKEZİ