Kontrol Haberleri

kontrol haberleri ve güncel kontrol gelişmeleri, kontrol ile ilgili tüm video, kontrol fotoğrafları ve kontrol haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


İskilip

İskilip Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan ve heyelan riski olan bölgelere yapılan kontrol yapıları, selleri ve toprak kaymalarını önledi.

Asayiş

Çorum'un Osmancık ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki 2 otomobile çarptı."

Asayiş

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kardeş yaralandı.

İskilip

Çorum'un İskilip ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Güncel

Çorum Belediyesi, semt pazarlarında vatandaşların güvenli ve rahat alışveriş yapabilmesi için çeşitli hizmetler sunmaya devam ediyor. Ücretsiz pazar servisi ile...

Güncel

Çorum’da kontrolden çıkan otomobil takla attı anne olay yerinde öldü 2 yaşındaki kızı ağır yaralandı.

Güncel

Çorum’da kontrolden çıkan tır bariyerlere saplandı. Ekiplerin yaralılara

Güncel

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin tarlaya devrilmesi neticesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Güncel

Çorum’da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mayıs ayı içerisinde 27.861 aracı kontrol edildi.

Alaca

Çorum’un Alaca istikametinde kontrolden çıkan otomobilin dereye uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.

Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde kaldırıma çıkan otomobil ağaca çarptı. Kazanın ardından sürücüyü bulmak için çalışma başlatıldı.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.