Kontrol Haberleri

kontrol haberleri ve güncel kontrol gelişmeleri, kontrol ile ilgili tüm video, kontrol fotoğrafları ve kontrol haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde kaldırıma çıkan otomobil ağaca çarptı. Kazanın ardından sürücüyü bulmak için çalışma başlatıldı.

Alaca

Çorum’un Alaca ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Osmancık

Çorum'un Osmancık ilçesinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı.

Güncel

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hububat alanlarında iklim şartlarına bağlı olarak bitkilerin gelişimleri takip ediliyor.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Güncel

Çorum’da kiraladıkları araçla kontrol noktasından kaçan sonra da girdikleri bir sokakta kaza yapıp araçtan inerek dört bir yana dağılan 3...

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet tarlaya uçtu.

Yurttan Haberler

Kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölündü. Metal yığınına dönen araçta bulunan yaralı 3 kişi, yola fırladı.

Asayiş

Çorum'da uygulama noktasından yaya halde kaçmaya çalışan şahısın üstünden bir adet satır diye tabir edilen kesici alet ve sentetik ecza...

Güncel

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bu yıl yapılan denetimlere ilişkin, “Yaklaşık 1 milyon 300 bin kontrol yapıldı. 17 bin 652...

Güncel

Türkiye'de yabancı kontrolündeki girişim sayısı 2021 sonu itibarıyla 6 bin 111'i bulurken bunların toplam cirodaki payı yüzde 12,7 olarak hesaplandı.

Güncel

Çorum Sanayi Sitesi'nde güvenlik güçlerinin sıkı denetimleri sayesinde huzur ve güven ortamı artıyor. Esnaf, bu durumu memnuniyetle karşılıyor.