Spor

“Bu şehre bir sözümüz var”

Çorum FK’nın Düzcespor’u 1-0 yenip şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladığı maçtan osnra bir açıklama yapan deneyimli orta saha oyuncusu Atakan Cangöz, 16 Mayıs’ta, Isparta 32 Spor’la oynayacakları maçtan sonra kupayı kaldırmak istediklerini belirtirken, “Bu şehre bir sözümüz var. İnşallah bu sözü yerine getireceğiz” dedi.

Abone Ol

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Atakan Cangöz, “Zor bir maçtı bizim için. İyi hazırlandık. Erzincan maçında aldığımız 3 puanın önemi daha belirgindi. Çünkü artık son haftalara giriyoruz. Ama Allah’a şükürler olsun ki, çok güzel sonuçlar alıyoruz. Artık 6 puanlık bir fark yakaladık. 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik bile bizi şampiyon yapacak. Bu şehre bir sözümüz vardı. İnşallah bu sözümüzü yerine getireceğiz.

Bu hafta Menemen maçında olmasa bile haftaya içerideki Isparta maçında, seyircimizin önünde o kupayı hep birlikte kaldırıp, şampiyonluğu onlara armağan etmek istiyoruz. Çünkü, gerçekten içeride olsun, deplasmanda olsun desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. O kupayı getireceğimizden artık eminiz” şeklinde konuştu.

(Hüseyin AŞKIN)