Bahçelievler 7. Sokak’taki kendi adını taşıyan spor akademisinde geleceğin sağlıklı kuşaklarını ve yıldız sporcularını yetiştiren Nermin Özkeskin, 2003 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Antrenörlük Bölümü’nden mezun oldu. 3. Kademe Kıdemli Voleybol Antrenörlüğü belgesi yanında, cimnastik antrenörlüğünü de yan branş olarak sürdürüyor.

NERMİN HOCA 7

 Bir çok okulun yıl sonu etkinliğinde ve milli bayramlarda gösterilen düzenleyen Nermin Hoca, Çorum’da 15 yıldan beri yüzme, pilates, zumba dersleri veriyor, voleybol hakemliği yapıyor ve çocuk cimnastiği çalıştırıyor. Okullarda, bireysel ve takım yarışlarında pek çok birinciliklere imza attı.

NERMİN HOCA 2

03-14 yaş aralığındaki çocuklara hizmet verdiklerini belirten Nermin Hoca, yer cimnastiğinde yakaladıkları başarıyı aletli cimnastikte de yakalamayı amaçladıklarını belirterek, “Sportmenlik, sevgi, saygı, hoşgörü, disiplin, kurallara uyum gibi özellikleri benimseyen, bunları karakterinin bir parçası haline getirmeye çalışan çocuklar yetiştirmek asıl amacımız” ifadesini kullanıyor.

NERMİN HOCA 3

Nermin Hoca Spor Akademisi’nin elde ettiği başarılar ise şöyle sıralanıyor: Minik A ve minik B il birinciliği (erkek), küçükler il 1, 2, 3 ve 4’üncülüğü (kız), minik A 1, 2 ve 4’üncülüğü (kız), minik B il birinciliği (kız).  Takım olarak, minik A, B ve küçükler il birinciliği.

NERMİN HOCA 5NERMİN HOCA 1

Editör: UĞUR GÖRKEM