Millet Bahçesi’nde bulunan kafedeki programa İl Başkanı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ahlatcı’nın il başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı mesai arkadaşları ve basın mensupları katıldı.

AHLATCI210523 (4)

Programda konuşan Milletvekili Yusuf Ahlatcı, “Bugün sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu hissediyorum. Sizler, AK Parti teşkilatımızın en önemli unsurlarından birisiniz ve hepimiz için çok değerlisiniz. Bugün burada, sizlere minnettarlığımızı ifade etmek ve teşekkür etmek için bir araya geldik” dedi.
Geçmişte gösterdikleri özveri ve gayretleriyle, AK Parti Çorum teşkilatı olarak güçlü bir performans sergilemelerine yardımcı oldukları için tüm mesai arkadaşlarını tebrik eden Ahlatcı, “Sizler sayesinde, partimizin aldığı başarılara inanıyorum ki bir yenisini daha 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla seçerek ekleyeceğiz inşallah. Bugünkü Vefa Programı'nın amacı, sizlere şükranlarımızı sunmak ve sizlerle paylaşmaktır. Sizlerin bize kattığı değer, çok büyük ve önemlidir.
Sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
İl Başkanı Murat Günay da tüm teşkilat mensuplarından 28 Mayıs seçimleri için çalışmalarını istedi.
Programda ayrıca Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş’a doğum günü sürprizi de yapıldı. 

AHLATCI210523 (1)

Editör: HABER MERKEZİ