İyi Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, “Masanın altında üstünde PKK, FETÖ arayana kadar ittifak ortaklarınıza bak. Resmi ortaklarınız Türklükten utanıyor, Türk bayrağından utanıyor. Hizbullah'a terör örgütü değildir diyenlerle ortak oldunuz. Bölgesel özerklik isteyenlerle birlikte hareket ediyorsunuz. 20 defa FETÖ terörist örgütü araştırılsın diye önerge verdik, tamamına da ret verdiniz” dedi.
Osmancık’ta düzenlenen bir iftar programında konuşma yapan Belediye Başkanı Gelgör’ün Altılı Masa’nın PKK ve FETÖ şemsiyesi altında birleşmekle itham etmesi üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Erkan Yıldız, “HÜDA-Par” hatırlatmasında bulundu.
Millet İttifakı’nın ne terörle, ne PKK ile, ne FETÖ ile bir bağlantısı olmadığına dikkati çeken Yıldız, Cumhur İttifakı’nın ise ittifak ortaklarını gözden geçirmeye davet etti.
Ahmet Gelgör’ün bir zamanlar “Benim partim olmaz, ben yoluma bakarım, ticaretime bakarım” şeklindeki konuşmalarına gönderme yapan Erkan Yıldız, “3 - 5 kalabalık görünce şaşırmışsın, PKK demişsin, FETÖ demişsin. Siyaset sana göre değil, sen yoluna bak, ticaretine bak. Masanın altında üstünde PKK, FETÖ arayana kadar ittifak ortaklarınıza bak. Resmi ortaklarınız Türklükten utanıyor, Türk bayrağından utanıyor. Hizbullah'a terör örgütü değildir diyenlerle ortak oldunuz. Bölgesel özerklik isteyenlerle birlikte hareket ediyorsunuz. 20 defa FETÖ terörist örgütü araştırılsın diye önerge verdik, tamamına da ret verdiniz. Diyordun ya “benim partim olmaz, ben ticaretime bakarım.” Olduğun konumda ticaretine bak. Ahmet Başkan boş ver siyaseti, mikrofon eline alınca insan şaşırıyor, sen de şaşırmışsın, rotanı kaybetmişsin. Yakında merak etme koltuğunu da kaybedeceksin” ifadesini kullandı.
(Volkan SINAYUÇ)
 

Editör: HABER MERKEZİ