Çorum FK’nın şampiyonluk yolundaki en önemli maçlardan biri olan Amed Sportif Faaliyetler maçı maalesef beklenmedik bir sonuçla bitti.

Bu maça kadar yakalanan hava, oyuncu kalitesi gibi nedenlerden dolayı Çorum FK tüm otoriteler tarafından Amed Sportif Faaliyetler maçına favori çıktı.

Hal böyle olunca, tribünler tıklım tıklım doldu.

Maça gelen de, ekran karşısında izleyen de Çorum FK’nın kazanacağını,

liderliğini sürdüreceğini tahmin ediyordu.

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Mert Hoca sahaya en ideal 11’ini sürdü.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Çorum FK’nın panik, Amed’in ise daha sakin olduğunu gördük. Amed kalesine kontrolsüz bir şekilde saldıran Çorum FK, ceza sahası içerisinde bir türlü etkili olamadı.

60 dakikalık bölümde her ne kadar Çorum FK topa çok sahip olan taraf gibi görünse de, net pozisyonları bulan Amed Sportif Faaliyetler takımı oldu.

Bu dakikadan sonra Serkan Yavuz’un yaptığı iki basit hata sonucu Amed Sportif Faaliyetler, zor sayılan Çorum FK deplasmanından 3 puanı almayı başardı.

Bu beklenmedik mağlubiyete maç sonunda kimisi iş kazası dedi,

Kimisi de Serkan Yavuz’a faturayı kesti.

Beni soracak olursanız, ben iş kazası diyenler kısmındayım.

Çünkü,

Serkan’ı çok iyi tanımasam da, profesyonel bir futbolcunun 16 bin taraftarın önünde insanların gözünün içine baka baka bilerek ve isteyerek böyle bir hata yapmasına imkân vermiyorum.

Eğer Serkan art niyetli olsaydı daha 15.dakikada arkasından kovaladığı rakibini yere indirir kırmızıyı yer takımını 10 kişi bırakırdı.

O zaman kimse bu şekilde saldırmazdı.

Ben Serkan’ın bu maça yeterince fazla konsantre olmadığını düşünüyorum.

Bu yüzden bu mağlubiyeti de iş kazası olarak değerlendirip acilen konunun kapatılması taraftarıyım.

Nihayetinde 9.haftayı oynuyoruz.

Bugün bu sosyal medya üzerinden ağır hakaretlere maruz kalan bu oyuncu, yarın en kritik maçta galibiyetin baş mimarı da olabilir.

Daha önce de birçok galibiyetin baş mimarı olduğu gibi.

O yüzden ortalığı yangın yerine çevirmeye, kritik Erokspor maçı öncesi bozulan moralleri daha da bozmaya gerek yok.

Ancak şunu belirtmeliyim ki, oyun anlamında Çorum FK ilerisi için umut vermiyor. İstekli ve arzulu bir görüntü ortaya koymasına rağmen, akan oyunda üretken olamıyor. Duran topların kötü kullanılışı da cabası...

Umarım Erokspor maçı hem Çorum FK, hem de Serkan için yeniden bir başlangıç olur.