Yangın Haberleri

Yangın haberleri ve güncel Yangın gelişmeleri, Yangın ile ilgili tüm video, Yangın fotoğrafları ve Yangın haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Osmancık

Çorum’un Osmancık ilçesinde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Güncel

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda çıkan yangınla ilgili yaptığı açıklamada, 3 hükümlü ile...

Güncel

Çorum’da bir hükümlünün yatağını ateşe vermesi sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen 9'u mahkum 12 kişi tedavi altına alındı.

Güncel

Çorum’da bir ikamette yangın çıktığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Güncel

Çorum’da bir apartman dairesinde yangın çıktığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Osmancık

Çorum’un Osmancık Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli alev avcılarına orman yangınlarının önlenmesi ve söndürülmesi ile ilgili eğitim verildi.

Güncel

Çorum’da bir benzin istasyonunun eklentisinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurttan Haberler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin dün Tokat’ta kaza yapan makam aracı, bu sefer de Amasya’da kazaya karıştı....

Güncel

Çorum'un Osmancık ilçesinde yanan tek katlı ev kullanılamaz hale geldi.

Sungurlu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda alev alan otomobildeki yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İskilip

Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan yangında 1 ev ve ahır yandı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde tek katlı evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.