Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık haberleri ve güncel Hırsızlık gelişmeleri, Hırsızlık ile ilgili tüm video, Hırsızlık fotoğrafları ve Hırsızlık haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Çorum'da bir marketin kasasından para çalan 15 yaşındaki hırsız polis ekiplerince yakalandı.

Güncel

Çorum Emniyet Müdürlüğü, şehir genelinde yürütülen asayiş operasyonlarında, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 21 kişiyi gözaltına aldı.

Güncel

Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, şehrin sanayi bölgelerinde yaşanan iki ayrı hırsızlık vakasını aydınlattı. Olaya karışan üç...

Asayiş

Çorum'un Alaca ilçesinde, eski belediye binasındaki kalorifer peteklerini çalmaya çalışan kişiler, vatandaşların müdahalesiyle petekleri bırakarak binadan uzaklaştı.

Güncel

Çorum’da 5 farklı adreste kömürlüklerden hırsızlık yapan 2 kişi tutuklandı.

Asayiş

Çorum’da 5 farklı adreste kömürlüklerden hırsızlık yapan 3 kişi polis ekiplerince yakalanarak adliyeye çıkarıldı.

Asayiş

Çorum’da farklı adreslerden motosiklet hırsızlığı yapan 3 kişi tutuklandı.

Asayiş

Çorum’da bir işyerini soymak için gelen hırsızlar yakalanacaklarını anlayınca yanlarında getirdikleri aletleri de bırakarak kaçtılar.

Güncel

Çorum’da bir pide salonuna ait odunları arabasına yükleyen şahıs çevredeki vatandaşlar tarafından suçüstü yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Güncel

Çorum'da inşaat malzemesi çaldıkları belirlenen 9 zanlı, polis ekiplerinin 2,5 ay süren "teleskop operasyonu" ile yakalandı.

Güncel

Çorum’da hırsızların hedefindeki bir ev 6. kez soyuldu. Ev sahipleri mahallelerindeki hırsızlık olaylarının engellenemiyor olmasına isyan etti.

Güncel

Çorumlu SMA hastası Yağız Batu bebek için Türkiye'nin her yerinde yardım çalışmaları sürerken, vicdanları yaralayan bir hırsızlık olayı yaşandı