Biçer Haberleri

biçer haberleri ve güncel biçer gelişmeleri, biçer ile ilgili tüm video, biçer fotoğrafları ve biçer haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel

Tayini Isparta’ya çıkan Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, personeli ile vedalaştı.

Güncel

Yıllardır Çorum Müftülüğü görevini yürüten ve geçtiğimiz ay Isparta İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Biçer, Vali Dağlı’ya veda ziyaretinde bulundu.

Güncel

Çorum Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından İl Müftüsü Muharrem Biçer’e vakıf hizmetlerindeki çalışmaları nedeniyle plaket verildi.

Güncel

İl Müftüsü Muharrem Biçer, yaklaşık 1 yıldır restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Murad-i Rabi Ulu Camii’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Güncel

İl Müftüsü Muharrem Biçer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan ve kısa bir süre önce görevine başlayan Sahit...

Güncel

Hitit Üniversitesi Çorum İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Bulut, İl Müftüsü Muharrem Biçer’e iade-i ziyarette bulunarak bir süre görüştü.

Güncel

İl Müftüsü Muharrem Biçer, Hıdırlık Kur'an Kursu inşaatı için büyük destekte bulunan Çorumlu hayırsever vatandaşları işyerlerinde ziyaret etti.

Güncel
Güncel
Güncel

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, İl Müftüsü Muharrem Biçer’i makamında ziyaret etti.

Güncel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğü personeli ile buluşma programı gerçekleştirildi.

Güncel

Uğurludağ İlçe Müftüsü olarak görev yapmakta iken Diyanet Akademisi Bursa Dini İhtisas Merkezi Müdürlüğü’ne eğitim görevlisi olarak atanan Murat Çolak,...