Ankara Haberleri

Ankara haberleri ve güncel Ankara gelişmeleri, Ankara ile ilgili tüm video, Ankara fotoğrafları ve Ankara haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Güncel
İskilip

Ankara'da İskilipli bürokratlar ve iş insanları, kültür ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen büyük bir toplantıda bir araya geldi.

Güncel
Güncel

Ankara'da yaşayan iş insanı hemşehrimiz Ahmet Yücel Onat (87) dün saat 10.30 sıralarında evinde vefat etti.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Ankara'da yer alan Çankaya İlkokulu'nda 1151 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Güncel

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) Ankara bursiyerleri için düzenlenen kahvaltısını Mart ayında Sancak Simit Fırını’nda gerçekleştirdi.

Güncel

Antalya Diplomasi Forumu'nda konuşan Filistin Dışişleri Bakanı Maliki, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Salı günü Ankara'ya geleceğini açıkladı.

Güncel
Güncel
Güncel

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Ankara’da Çorum’un sorunlarını görüşmek üzere bakanlarla biraraya gelmeye devam ediyor.

Güncel

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, 2024 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı destekleme kararı aldı.

Güncel

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu.