Şampiyonluk yolunda havlu attıktan sonra tamamen Play-Off’a kalmaya odaklanan Çorum Belediye, puan almak zorunda olduğu maçta Elaziz Belediye’ye son dakika golüyle yenilerek umutlarını büyük ölçüde yitirdi.

Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Osmaniye’den 1 puanla dönen kadrodan Doğan Can ve Salim’i kulübeye çekerken, sarı kart cezalısı Yakup Yiğit’in yerine İsmet’e forma verdi. Doğan Can ve Salim’in yerine ise Oğuzhan ve Emre Okur ilk 11’e giren isimler oldular. Elazığlı sporseverlerin ilgi göstermediği maçın ilk yarısında genel olarak iki takım da birbirini tarttı. Ama oyunun kontrolü Çorum Belediye’deydi. Gol atan tarafın kazanacağı görüntüdeki maçın ilk yarısında pozisyon kısırlığı vardı.

İkinci yarıya iki takım da ilk yarıdaki kadrolarıyla çıktılar. Elaziz Belediye topa daha çok sahip olan taraf olmasına rağmen Çorum Belediye ani ataklarla önemli fırsatlar yakaladı. Çoğu atak yanlış tercihler nedeniyle olgunlaşmadan bitti.

Teknik direktör Cüneyt Biçer, 59.dakikada Taner ve Doğan Can’ı oyuna alarak beraberliğin ikinci planda olduğunu gösterdi. Bu değişikliklerle Çorum Belediye daha çok pozisyon bulmaya başladı. Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş ise Cüneyt Biçer’in hamlesini gördükten sonra 70’te Doğancan ve Okan’ı oyuna alarak karşı hamlede bulundu.

Maçın son bölümlerinde oyun hareketlendi. 5 dakikalık uzatma süresinde konuk takım iki pozisyon bululurken birini gole çevirdi. 90+5’te kaleci ile başlayan, Volkan Serim’le devam eden, Volkan Çekiç’le olgunlaşan ve Okan’ın vuruşu üzerine golle sonuçlanan atak Çorum Belediye’nin Play-Off potasıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkartırken, 2.lig umutlarını da büyük ölçüde başka bahara bıraktı.

Çorum Belediye maçın genelinde yenilgiyi, Elaziz Belediye ise galibiyeti hak etmedi. Çorum Belediye’ye gerçekten yazık oldu.