Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda birde bir yapan Çorum Belediyespor kadrosuna iki futbolcu birden kattı. Ünlü golcü Murat Hacıoğlu ve orta saha oyuncusu Özgür Kedikli ile anlaşmaya varıldı.

Semih Kahraman’la yolların ayrılmasından sonra transfer defterini yeniden açan Çorum Belediyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen 38 yaşındaki ünlü golcü Murat Hacıoğlu ile 1+1 yıllık, Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Özgür Kedikli ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

MURAT HACIOĞLU KİMDİR?

Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Murat Hacıoğlu, 1979 Rize-Ardeşen doğumlu. 1998’de Turanspor’da profesyonelliğe adım atan Murat Hacıoğlu, Bursaspor, Diyarbakırspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, Osmanlıspor, Kocaelispor, Denizlispor, Altay, Çaykur Rizespor, Gaziosmanpaşa, Sarıyer, Etimesgut Belediye ve son olarak geçtiğimiz sezon Sakaryaspor’da oynadı. Sakaryaspor’da 25 maça çıkan deneyimli golcü rakip fileleri 2 kez havalandırırken, profesyonel futbolculuk kariyerinde 108 gol attı.

ÖZGÜR KEDİKLİ KİMDİR?

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Özgür Kedikli 2011’de Sakaryaspor’da profesyonel olurken, Sakaryaspor’un dışında son 2 sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un formasını giydi. Geçen sezon Manisa temsilcisinde 31 maça çıkan ve 3 gol atan Özgür, bu sezon için Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la anlaşmıştı.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim