Çorum Belediyespor yeni teknik direktörü Mehmet Aurelio nezaretindeki ilk sınavını yarın Manisa temsilcisi Turgutluspor’a karşı verecek. Kötü gidişe son vermek için galibiyete şartlanan iki takım arasında Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçta Trabzon bölgesi C klasman hakemlerinden Sinan Özcan düdük çalacak.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 5.hafta maçında yarın sahasında Manisa temsilcisi Turgutluspor’la karşılaşacak. Kırmızı-Siyahlılarda tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Gölcükspor’a deplasmanda son saniye golüyle 1-0 yenilen Çorum Belediyespor’da Teknik Direktör Fahrettin Sayhan ve ekibiyle yollar ayrılırken, takımın başına Mehmet Aurelio getirildi. Kırmızı-Siyahlılar, Mehmet Aurelio nezaretindeki ilk sınavlarını yarın Turgutluspor’a karşı verecek. Yeni bir sayfa açan Çorum Belediye’de tedavisi süren Barış Çiçek dışında eksik bulunmuyor.

Sezona Çorum Belediyespor gibi şampiyonluk parolasıyla başlayan ve geride kalan 4 haftada 5 puan toplayabilen Turgutluspor’da da hedef galibiyet olarak belirlendi. Son 2 maçında 4 puan kaybeden ve geçtiğimiz hafta da sahasında Bayburt Özel İdare ile 1-1 berabere kalan Manisa temsilcisinde sakatlığı bulunan kaleci Cihan’ın oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

6 puanla 10.sırada yer alan Çorum Belediye ile 5 puanlı 11.sıradaki Turgutluspor arasında yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı Trabzon bölgesi C klasman hakemlerinden Sinan Özcan yönetecek. Saat 15.30’da başlayacak maçta Sinan Özcan’ın yardımcılıklarını ise Rize bölgesinden Kerem Kalkan ve İsmail Ertunç yapacak. Gümüşhane bölgesinden Cem Çubukcu ise maçın dördüncü hakemi olacak.

(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim