Çorum Belediyespor mutlak şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda erken havlu atarak 2.lige direkt çıkma şansını kaybetti ama Play-Off için büyük avantaja sahip. Kalan 2 maçta alınacak 4 puan 2.Lig umutlarının sürmesi demek. Bu yüzden, bu hafta Kozan Belediye, haftaya da şampiyon Sancaktepe Belediye ile oynanacak maçlar son şanslar.

İç sahada Kızılcabölükspor karşısında hesapta olmayan beraberlik camiada moralleri bozdu ve kimilerinde umutsuzluğa neden oldu. Bence umutsuzluğa hiç gerek yok. Bu takım, Kozan Belediye ve Sancaktepe Belediye maçlarını kazanacak güce ve kaliteye sahip. Hatta 2.lige yükselmesi sürpriz olmaz. Yeter ki futbolcular gerçek kimlikleriyle oynasınlar, camia tek yumruk olsun.

2 maçta 4 puanla Belediyespor kendi göbeğini kesecek. Olmazsa Gölcükspor ve Kocaelispor’un alacağı sonuçlar büyük önem kazanacak. Umutları bitirmemek adına Kozan Belediye maçından puan almak şart. Hatta galibiyet harika olur. Kozan ve Sancaktepe maçlarının telafisi yok. Keşke dememek için lütfen bu son şanslar iyi değerlendirilsin. Çorum tarihinin en pahalı bu takımının Çorum’a 2.lig borcu var. İnanın 3.Lig en zoru. İnanıyorum ki 2.Lig’den sonra bu şehir 1.Lig’i bile kaldırır. 2.ve hatta 1.Lig daha kolay. Neden olmasın ki.