Çorum Belediyespor, mutlak şampiyonluk hedeflediği yeni sezonun hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken, yönetim kanadından şok bir istifa haberi geldi. Basın Sözcüsü İsmail Karabay’ın istifa ettiği açıklandı.
Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, İsmail Karabay’ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini açıklarken, “İsmail Karabay gerçekten çok dürüst ve çalışkan bir isim. Biz, istifasını ilk olarak kabul etmedik. Ancak sonrasında yaptığımız görüşmeler neticesinde yoğun iş temposu olduğunu ifade etti. Ayrılış nedeni tamamen bununla alakalıdır. Kendisi dün olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edecek bir isimdir. Kısa zamanda da olsa yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Yönetim dışında kalsa bile her zaman aktif bir yönetici gibi içimizde olacağının herkes tarafından da bilinmesini istiyorum” dedi.
İsmail Karabay ise yaptığı açıklamada, “Son yapılan genel kurulda Çorum Belediyespor yöneticisi olarak kulüp bünyesinde görev aldım. Bu zaman zarfında basın sözcülüğü görevini yürütmeye çalıştım. Ancak gelinen noktada işlerimin yoğunluğu nedeniyle görevimden istemeyerekte olsa ayrılmak durumundayım.
Her şeye rağmen Çorum Belediyespor’umuzun her türlü konuda destekçisi olmaya devam edeceğimin bilinmesini istiyorum” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim