Yeni Çorumspor’un da yer aldığı TFF 3.Lig 3.Grup’ta 25.hafta maçları bugün oynanacak. Yeni Çorumspor, kendisi gibi Play-Off’a kalma mücadelesi veren Hatay temsilcisi Payasspor’u konuk edecek. Kırmızı-Siyahlılar galip gelirse Play-Off için çok büyük bir avantaj yakalayacaklar.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’u 2-1 yenerek Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştıran Yeni Çorumspor, bugün yarıştaki direkt rakiplerinden Payasspor karşısında da galibiyet arayacak. Bu doğrultuda tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Kritik maç öncesinde Yeni Çorumspor’da önemli eksikler bulunuyor. Kırmızı kart cezası süren kaleci Onurcan ve sakatlığı süren sağ bek Ertuğrul forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Muhammet Fettahoğlu’nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

39 puanlı 5.sıradaki Yeni Çorumpor’la 35 puanlı 6.sıradaki Payasspor arasında bugün Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi C klasman hakemlerinden Ozan Ergün yönetecek. Saat 14.30’da başlayacak maçta Ergün’ün yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Önder çalış ve Mücahid Adem Çelebi yapacak. Yine İstanbul bölgesinden Samet Tükenmez de maçın dördüncü hakemi olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Hatay’da oynanan maçı Payasspor 3-2 kazanmıştı.

Editör: TE Bilisim