Yeni Çorumspor 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Diyarbekirspor’la oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün genç futbolcularla takviyeli U19 takımıyla yaptığı çift kale maç ile sürdürdü.

Tesislerde saat 14.30’da başlayan çift kale maçta, sakatlıkları süren Barış, Batuhan, Nurican, Ertuğrul, Mücahit Haktan ve Kaan yer almadı. Kaan ve Mücahit Haktan takımdan ayrı düz koşu yaptılar.

Hakemliğini teknik direktör Bahri Kaya’nın yaptığı çift kale maçta Yeni Çorumspor sahaya Onurcan, Osman, Eşref, Uğur, Kemal, Mümin Talip, Muhammed Fettahoğlu, Mert, Volkan, Yakup ve Mikail onbiriyle çıkarken, ikinci yarıda Eşref’in yerine Ferdi, Volkan’ın yerine Kıvanç, Mert’in yerine de Kerem oynadı.

Yeni Çorumspor’un U19 takımında ise A takım kadrosunda yer alan Onur Tekin, Hacı Ömer, Nafican ve Muhammed Çoban’ın yanı sına Oğuzhan, Niyazi, Mertcan, Emin, Burak, Ege ve Samet görev yaptı. İkinci yarıda Hacı Ömer’in yerine Batuhan Zeren, Mertcan’ın yerine Batuhan Özkader, Emin’in yerine Semih, Samet’in yerine Mustafa, Ege’nin yerine de Kürşat oynadı.

A takımın üstünlüğü altında geçen çift kale maçta sağ bekte Osman Bodur’un, ön liberoda ise Mümin Talip’in görev yapması dikkat çekti.

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın zaman zaman durdurup futbolculara uyarılarda bulunduğu çift kale maçını A takım 4-0 kazandı. Golleri 19.dakikada Mikail, 45 ve 61.dakikalarda Yakup, 83.dakikada ise Osman attı.

Yeni Çorumspor bugün yapacağı çift antrenmanla Diyarbekirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Editör: TE Bilisim