U17 Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda en yakın takipçisi Mimarsinan Gençlikspor’u 2-0 mağlup eden H.E.Kültürspor bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

4 takımın çift devreli lig statüsüne göre mücadele ettiği U17 Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda sondan bir önceki hafta oynandı. Dün oynanan karşılaşma öncesi 10 puanla zirvede yer alan H.E.Kültürspor ile 7 puanla ikinci durumda bulunan Mimarsinan Gençlikspor 1 No’lu Sentetik Saha’da saat 12.00’de karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan H.E.Kültürspor 30.dakikada Oktay, 38.dakikada Ozan Can’ın golleri ile soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan H.E.Kültürspor, Mimarsinan Gençlikspor’un ani gelişen ataklarında kalesini gole kapatırken, ilk yarıda bulduğu iki golle sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı.

Bu galibiyetle puanını 13’e yükselten H.E. Kültürspor geçen sezon olduğu gibi yine mutlu sona ulaştı. Kültürspor, son maçlar öncesinde şampiyonluğunu ilan ederken, Mimarsinan Gençlikspor 7 puanda kaldı.

Editör: TE Bilisim