Belediye Başkanı Külcü’nün, Merve Peker’i ödüllendirdiği törene, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları ile Zübeyde Hanım Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Akman ve Merve Peker’in annesi Züleyha Peker de katıldı.
Merve Peker’i elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Mademki doğumdan ölüme kadar bu hayatın her anını bu ülkede, bu şehirde yaşayan herkesle paylaşıyoruz. Öyleyse herkesin bu şehrin ve ülkenin ürettiği imkânlardan da o oranda istifade etme hakkı var. İşte biz o kapıyı biraz açık tutmaya çalışıyoruz. Biraz imkân ve fırsat tanıyınca çocuklarımızın neler yaptığını hep birlikte görüyoruz. Merve’yi, ona bu imkânı veren ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları da yaptığı konuşmada, Çorum Belediyesi’nin engellilere yönelik yaptığı çalışmaların her türlü takdire şayan olduğunu dile getirdi.
(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim