Hattuşa Termal Yönetim Kurulu Üyesi Akif Arkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker ve Hattuşa Proje Müdürü Selami Oral’ın yanı sıra çok sayıda Çorumlu katıldı.
Platform Başkanı İsmail Eker, hemşerileri arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenledikleri toplantıların sonuncusuna ev sahipliği yapmalarından ötürü Hattuşa Termal Yönetim Kurulu Üyesi Akif Arkan’a teşekkür etti.
Çorum’un tarihte çok önemli insanlar yetiştirdiğini anlatan Platform Başkanı Eker, çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet’in hocası Akşemsettin’in de Çorumlu olduğunu hatırlattı. Çorumlu olmaktan her zaman gurur duyduklarını söyleyen İsmail Eker, “ Çorumluyuz. Gururluyuz. Hepimiz birbirimizden sorumluyuz.” dedi.
Çorumlu hemşerilerine teşekkür eden Akif Akan ise “Böyle bir platform çatısı altında toplanan sizlere teşekkür ediyorum. İnsanlar, doğduğu yerde değil, doyduğu yerde oluyorlar. Çorumlu kanaatkârdır. Çorumlu bir simide şükreder. Ankara’da 1 milyon 60 bin Çorumlu yaşıyor. Sizlerle burada sıla hasretini giderdik. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.” şeklinde konuştu. (Sefer TALAY) 
Editör: TE Bilisim