Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Cizrespor’a deplasmanda 2-1 yenildikleri maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, bu sezonun en vasat performansını sergilediklerini dile getirirken, “Henüz kaybedilen bir şey yok” ifadesini kullandı.
Bölgedeki koşullar nedeniyle hakemin korktuğunu kaydeden Serdar Bozkurt, “Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız zorlu deplasman maçında amacımız rakibin direncini kırmaktı. Maça iyi de başladık, ancak kalemizde gördüğümüz erken gol rakibin direncini daha da artırdı. Buna karşılık oyundan kopmadık ve golü de bulduk. Bulduğumuz golün 1 dakika sonrasında ikinci golü yedik.
Bölge şartları göz önüne alındığında hakem korkak bir maç yönetti. Havanın aşırı sıcak olmasını ve sahanın da sentetik olmasını olumsuz etkenler arasında sayabiliriz.
Sezon başından bu yana oynadığımız maçlar içerisinde en vasat futbolumuzu oynadığımız maç bu maçtı. Ancak bunların hiç birini bahane edecek takım değiliz. Bu tür maçları kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Puan cetveline bakıldığı zaman kaybedilmiş bir şey yok. Sadece ilerleyen haftalar için kredimizi kaydediyoruz. Bunun da bilincindeyiz” şeklinde konuştu.
Bozkurt, bu hafta sonu Erzin Belediyespor’la oynayacakları maçı kazanarak yollarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
(Hüseyin AŞKIN)
 
Editör: TE Bilisim