Çorum Belediyespor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını dün yaptığı antrenmanla tamamlarken, takım kaptanları Emrullah Kokoç, Ferhat Duman ve İmam Almas, Çorum halkının destek vermesi durumunda şampiyonluğun kaçınılmaz olduğunu dile getirdiler.
Kaptanların yeni sezon öncesindeki görüşleri şöyle:
EMRULLAH KOKOÇ: “Hepimiz bu sezon bu şehre şampiyonluk sevinci yaşatmak için geldik. İlk iki etap çalışmalarının takım adına çok verimli geçtiğini düşünüyoruz. Bolu’da yapacağımız kampta da hazırlık maçlarıyla tüm eksikliklerimizin giderileceğine inanıyorum.
Bilindiği gibi, sıfırdan bir takım kuruldu. Bu tür yapılanmalarda en önemli olan futbolcuların uyum sağlaması. Biz bunu kısa bir süre zarfında başardık. Daha önce oynadığım takımlarda bu sıkıntıyı çok yaşadım. Ancak bunun tam tersine şuan takımda arkadaşlık en üst düzeyde. Bu da bir futbol takımı için en önemli unsurlardan biri.
Başta Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü, Kulüp Başkanımız Sayın Zeki Gül ve diğer yöneticilerin antrenmanlarımıza gelip bizlere destek olmaları çok önemli. Biz bu takımın bu sezon şampiyon olacağına gönülden inanıyoruz. Burada en önemli unsurlardan biri de şehrin bize destek olması. Oynayacağımız maçların skoru ne olursa olsun taraftarımızın son düdük çalana kadar desteklerini esirgememelerini istiyoruz.
Birlik ve beraberlik içerisinde bu sezon Allah’ın da izniyle mutlu sona ulaşan takım olacağımıza inancım tam.”
FERHAT DUMAN: “Öncelikle şunun bilinmesini istiyorum ki, biz yeni bir takımız. Ancak buna rağmen takımda arkadaşlık üst düzeyde. Bu da başarıya giden yolda çok önemli bir unsur.
Bizler Çorum’un gerçek yerinin 3.lig olmadığını biliyoruz. Bu doğrultuda da şampiyonluk adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.
Şimdi önümüzde Bolu’da yapacağımız kamp var. Bolu kampını en iyi şekilde değerlendirip sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz.
Başta Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü ile Kulüp Başkanımız Sayın Zeki Gül ve diğer yönetim kurulu üyelerimize bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu şehrin futboldaki yerinin buralar olmadığına inanıyoruz. Bu nedenle de başta tüm şehir olmak üzere herkesin desteğini bekliyoruz. Alacağımız başarılı sonuçlarla tribünlerin de desteğinin artacağına inanıyoruz. Biz bütün çalışmalarımızı şampiyonluk üzerine yapacağız. İnşallah bunu da sezon sonunda şampiyonluk kupasıyla taçlandıracağız.”
İMAM ALMAS: “Benim, çorum Belediyespor’daki dördüncü sezonun olacak. Herkes neden ayrılmadığımı soruyor. Ben, bu sezon bu forma altında şampiyonluk yaşamak istiyorum ve bu nedenle buradayım.
Yeni bir kadro kurulmasına rağmen çok çabuk uyum sağladık. Kadromuzda bulunan tecrübeli isimler her yönleriyle çok güzel ağabeylik örneği sergiliyorlar.
Yıllardır burada olduğum için şehrin özlemlerini yakından biliyorum. Bu sezon sonunda bu şehrin şampiyonluk sevinci yaşayacağına yürekten inanıyorum.
Bu sezon, Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü’nün takıma ilgisinin üst düzeyde olduğunu gözetliyorum. Bu bizim açımızdan son derece sevindirici bir durum. Bununla birlikte her zaman olduğu gibi Kulüp Başkanımız Sayın Zeki Gül ve diğer yöneticilerin bizlere gösterdikleri ilgiden de son derece memnunuz. Ben bu birlik ve beraberlik şemsiyesi altında mutlu sona ulaşacağımıza gönülden inanıyorum.”
Editör: TE Bilisim