Ahlatcı Çorum FK, milli aranın ardından 9.hafta maçında konuk ettiği lider Eyüpspor’a 3-2 yenilirken, son bölümlerde taraftarların hedefinde teknik direktör Tahsin Tam vardı. Kırmızı-siyahlı taraftarlar Tahsin Tam’ı istifaya çağırırken, maçtan sonra kaptan Murat Yıldırım, beraberinde bazı futbolcularla birlikte maraton tribünündeki taraftarlara giderek kısa bir konuşma yaptı.

Taraftarları çok iyi anladıklarını ancak teknik direktör Tahsin Tam’ı istifaya çağırmanın bir anlamı olmadığını kaydeden Murat Yıldırım, hocasına sahip çıkarken, takımı hak ettiği yerlere taşıyacak olanın da yine kendileri olduğunu ifade etti.

İlk 20 dakikada yedikleri gollerle yenildiklerini ve bunun için de üzgün olduklarını belirten Murat Yıldırım, “Hocayı istifaya çağırmanın bir anlamı yok. Burada sorumlu olan bizleriz.

Bizler, futbolcular olarak elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Sizden istediğimiz, son düdüğe kadar takıma destek vermeniz. Bugün sizi mutlu edemedik ve bunun için çok üzgünüz. Sorumlusu biziz. Ancak, bize destek verin. Bu sezon ligde kalıcı olalım ve üst sıraları zorlayalım.

Geçen sezon birlikte büyük işler yaptık. Bu sezon da aynı birlikteliği gösterelim” şeklinde konuştu.

Taraftarlar, konuşmadan sonra Murat Yıldırım’ı alkışlarken, takıma destek vereceklerini dile getirdiler.

Editör: Haber Merkezi