“Maçtan önce olsaydı 1 puana sevinirdik” ifadesini kullanan Tokuş, “Tarsus İdmanyurdu bizim şampiyonluk yarışındaki önemli rakiplerimizden biri. 2 puan gerimizdeler. Hedefimiz aradaki puan farkını korumaktı. Maçın henüz başında penaltı vuruşundan yararlanamadık. 84’te golü bulup öne geçtik. Uzatmalarda yediğimiz golle 1 puan aldık. Genel anlamda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf bizdik. Ama soyunma odasında herkes çok üzgündü. Çünkü galibiyeti kaçıran taraf biz olduk” dedi.

Uzun lig maratonunda şampiyonluk yarışının yavaş yavaş netleştiğini de kaydeden genç teknik adam, “Doğrusunu söylemek gerekirse Uşakspor anormal bir şekilde aldı başını gidiyor. Kimse böyle bir durum beklemiyordu. Lig uzun maraton ve her takım puan kayıpları yaşayacaktır, Uşakspor da. Tahminim, şampiyonluk yarışı Uşakspor, Tarsus İdmanyurdu, Kızılcabölükspor, Cizrespor ve bizim aramızda geçecektir. Sezon bayında belirlediğimiz hedef doğrultusunda ilerleyişimiz devam ediyor. Hedefe ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Yarın Trabzonspor’la oynayacakları maça da değinen Tokuş, “Dört büyüklerden biriyle oynayacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm Çorumluları maça davet ediyorum” dedi.

Teknik patron Yusuf Tokuş, Trabzonspor karşısında ideale yakın bir kadro ile sahaya çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim