MAÇ SONU Haberleri

MAÇ SONU haberleri ve güncel MAÇ SONU gelişmeleri, MAÇ SONU ile ilgili tüm video, MAÇ SONU fotoğrafları ve MAÇ SONU haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Spor

Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken, Şanlıurfaspor maçının ardından, “Hedefimiz, haftaya Boluspor maçını kazanarak ligi üçüncü bitirmek” dedi.

Spor

Çorum FK'da Yardımcı Antrenör Ziya Akçeken, Erzurum'a kazanmak için geldiklerini ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Spor

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ligin bitimine üç hafta kaldığını belirterek, “Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor” dedi.

Spor

Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fuad Kınalı, Çorum FK maçının ardından, “Adanaspor’un ligde yoluna devam etmesi için çalışacağız” dedi.

Spor
Spor

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Bandırmaspor maçı sonrası, “Bırakmadan, pes etmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Spor

Çorum FK ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Bandırmaspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “3 puan alabileceğimiz bir maçtan 2 puan kaybı...

Spor

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Hiçbir şey bitmedi. İtidalli olmamız lazım” dedi.

Spor

Ümraniyespor'a sahasında 1-0 yenilerek önemli bir 3 puan kaybeden Çorum FK'da Teknik Direktör Serkan Özbalta, yenilgiye rağmen oyuncularının performansından memnun...

Spor

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Göztepe maçının ardından, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Spor

Tuzlaspor Teknik Direktörü Bekir İrtegün, 2-1 kaybettikleri Çorum FK maçı sonrası yaptığı açıklamada bireysel hatalar sebebiyle gol yediklerini belirtti.

Spor

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, ilk yarıda buldukları golün maçı farklı noktalara getirdiğini söyledi.