Alaca Haberleri

Alaca haberleri ve güncel Alaca gelişmeleri, Alaca ile ilgili tüm video, Alaca fotoğrafları ve Alaca haberleri Çorum Haber Gazetesi sitemizde


Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde, devrilen hafif ticari araçta bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Güncel
Alaca

Alaca Belediyesi, kapalı pazar yerinde başlattığı yenileme, bakım ve onarım çalışmaları ile pazar yerinin çehresini değiştirdi.

Güncel

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çorum'un Alaca ilçesine atanan Kaymakam Engin Tok göreve başladı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Güncel

Çorum’un Alaca ilçesinde çıkan anız yangınında 500 saman balyası kül olurken, ekili araziler de zarar gördü.

Asayiş

Çorum'un Alaca ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücü, yakalanarak...

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde, Belediye Başkanı Şerif Arslan tarafından seçim döneminde söz verilen TOKİ Camii inşaatının temeli dualarla atıldı.

Asayiş

Çorum’un Alaca ilçesinde, önceki gün alacak-verecek meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kavga tekrar...

Güncel

Çorum’un Alaca ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.

Alaca

Çorum'un Alaca ilçesinde bir depoda çıkan yangında 3 bin adet saman balyası kül oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Alaca