Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Çorum Şubesi tarafından bu yıl 20.’si düzenlenen ve 4 grupta 20 takımın mücadele ettiği Halit Kılıç Geleneksel Orta Kuşak Futbol Turnuvası’nda A ve B grubu maçları tamamlandı.
Cumartesi günü A grubunda oynanan maçlarda, Şellale Cafe&Efe Döşeme, Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-1, Fen İş Yolspor da Öncü İnşaat’ı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlardan sonra, Fen İş Yolspor 10 puanla grup birincisi olarak, Şelalle Cafe&Efe Döşeme de 8 puanla grup ikincisi olarak çeyrek finale yükseldi.
Hışıroğlu’nun daha önce 9 puanla çeyrek finale yükseldiği B grubunda ise, Kalehisar Köyü, Çorum Barosu’nu 2-1, Osmancık Kale Otel de Anitta Otel’i 4-3 yendi. Bu sonuçların ardından, Kalehisar Köyü 7 puanla grup ikincisi olarak çeyrek final vizesi aldı.


Kalehisar Köyü: 2 - Çorum Barosu: 1
SAHA: 1 No’lu Dış saha.
HAKEMLER: Yüksel Basar, Sedat serhat Tataroğlu, Hasan Sınırtaş.
KALEHİSAR KÖYÜ: İskender, Ali, Savaş, Mehmet Darıcık, Metin, Levent, Mehmet Dalyan, Muammer, Sedat, Erol, Yahya, Atila, Ethem, Niyazi, Özcan, Emre, Bayram.
ÇORUM BAROSU: Özkan, Öztürk, Ahmet, Muharrem, Hakan, Ceylan, Ekrem, Turgay, İsmail, Nurullah, Halil, Atalay, Vedat, Adem, Turan.
GOLLER: Dk. 19 Sedat, Dk. 31 Muammer, (Kalehisar Köyü). Dk. 28 Halil (Penaltıdan) (Çorum Barosu).


Osmancık Kale Otel: 4 - Anitta Otel: 3
SAHA: 2 No’lu Dış saha.
HAKEMLER: Serhat Sarkandı, Abdullah Akkoyun, Arslan Iğnak.
OSMANCIK KALE OTEL: Burak, Kerim, Ayhan, Arslan, İsmail, Tayfur, Özcan, Mustafa, Ramazan, Nadir, Barış, Muharrem, Selçuk, Tuncay, Sadık.
ANİTTA OTEL: Bektaş, Erkan, Ali Mısırlı, Soner, Gökhan, Adem, Mesut, Mehmet, Ali Kelam, Onur Kaçmaz, Onur Büyükçindil, Hakan, Orhan, Engin.
GOLLER: Dk. 11 ve 26 Barış, Dk. 20 ve 60 Tayfur (Omancık Kale Otel). Dk. 33, 38 ve 52 Onur Büyükçindil (Anitta Otel).
KIRMIZI KART: Dk. 58 Mesut (Anitta Otel).


Şellale Cafe&Efe Döşeme: 2 - Hasanpaşa M.T.A.L.: 1
SAHA: 1 No’lu Dış saha.
HAKEMLER: Burak Şahinkara, Emre Alagöz, Harun Tecimer.
ŞELLALE CAFE&EFE DÖŞEME: Burak, Sedat, Nurullah, Murat, Halit, Hasan, Adem, Hanifi, Ramazan Daşcı, Tekin, Engin, Ramazan Aksoy, Fatih, Ayhan.
HASANPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ: Oğuzhan, Halil, İsa, Ömer, Özgür, Engin, Özcan, Levent, Volkan, Atakan, Erdal, Özgür Bayar.
GOLLER: Dk. 4 Engin (Hasanpaşa). Dk. 9 Adem, Dk. 54 Sedat (Şellale Cafe).
KIRMIZI KART: Dk. 56 Adem (Şellale Cafe).

Fen İş Yolspor: 3 - Öncü İnşaat: 0
SAHA: 2 No’lu Dış saha.
HAKEMLER: Özkan Kaya, Mehmet Zeki sevim, Yunus Dursun.
FEN İŞ YOLSPOR: Ferhat, Yasin, Murat Karabayır, Fatih Özmen, Ömer, Ekrem, Murat Söğütçü, Fatih Özkaya,Hakkı, Davut, Hamdi, Fatih Çalışkan, Talat, Oktay.
ÖNCÜ İNŞAAT: Engin, Hakan, Ömer, Osman, Okan, Cemal, İdris, Fatih, Tuncay, Şükrü, Erdal, Mehmet.
GOLLER: Dk. 2 Ömer, Dk. 13 ve 16 Hamdi.

(Bülent USLU)
Editör: TE Bilisim