Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 2.Voleybol Ligi 3.Grup 14.hafta maçında Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda Erzurum Spor Lisesi’nin konuğu oldu. Pazar günü Erzurum Teknik Üniversitesi Spor Salonu’nda saat 11.30’da oynanan maça iyi başlayan Kırmızı-Siyahlılar ilk seti 9 sayı farkla kazanarak maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci sette de iyi oyunu devam ettiren Çorum Belediyesi, bu seti de 25-21 geçerek skoru 2-0 yaptı. Üçüncü sette toparlanan ev sahibi Erzurum Spor Lisesi Çorum Belediyesi’nin smaçlarına blokla karşılık vererek bu seti 25-22 kazanmayı başardı. Dördüncü sette tekrar oyunun kontrolünü eline alan konuk Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Okan’ın etkili oyunu ile seti 25-18, maçı da 3-1 kazanmayı başardı.

Lider Melikgazi Belediyespor’un deplasmanda Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne 3-0 kaybettiği haftada önemli bir 3 puan alan Çorum Belediyesi, bu sonucun ardından puanını 33’e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu.

(Rıfat KARA)

Erzurum Spor Lisesi: 1

Çorum Belediye: 3

SALON: Erzurum Teknik Üniversitesi.

HAKEMLER: Fatih Arslan, Adem Kavşut.

ERZURUM SPOR LİSESİ: Mustafa, Ömer Faruk, Eyüpcan, Emirhan, Hasan, R.Tayyip, Veli, Çağdaş, Oğuzhan, Burak Karakuş, Burak Polat, Kaan, Salih, O.Burak İnceoğlu.

ÇORUM BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ: Koray, Sencer, Barış, Okan, Yasin, Bahadır, Enes, Rıfat, Mahmut, İbrahim, İsmail, Mehmet Bircan, Mehmet Cam, Emirhan.

SETLER: 16-25, 21-25, 25-22, 18-25.

Editör: TE Bilisim