Çorum Belediyespor, takım halinde Türkiye birinciliğini elde etti.
1 ALTIN,
3 GÜMÜŞ,
5 BRONZ
Çorum Belediyespor Kulübü’nün amatör sporlardan sorumlu asbaşkanı Mustafa Ercan’ın yaptığı açıklamaya göre, Çorum Belediyespor Kulübü güreşçilerinden Özgür Yiğit 66 kiloda Türkiye şampiyonluğunu kazanırken, 55 kiloda Musa Şahin, 66 kiloda Ömer Akbıyık ve 96 kiloda Burak Ünal Türkiye ikincisi, 55 kiloda Deniz Akkaya, 74 kiloda Bünyamin Coşkun, yine 74 kiloda Murat Kalender, 84 kiloda Çağrı Kırbıyık, 120 kiloda da Bekir Eryücel Türkiye üçüncüsü oldular. 55 kiloda Türkiye üçüncülüğünü elde eden Deniz Akkaya aynı zamanda “en centilmen güreşçi” ödülünün de sahibi oldu.
Antrenörlüğünü Ruşen Çetin’in yaptığı Çorum Belediyespor, takım halinde ise Türkiye şampiyonu oldu.
Son dönemlerde katıldıkları her organizasyonda önemli başarılar elde ettiklerini ve ses getirdiklerini ifade eden Amatör Sporlardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Ercan, Amasya’da Çorum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti ve dereceye giren güreşçileri kutladı.
Güreş İl Temsilcisi ve aynı zamanda Belediyespor Güreş Koordinatörü Hüseyin Teke ise, elde ettikleri başarılarda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün büyük katkılarının olduğunu belirterek, Başkan Külcü’ye teşekkür etti.



(Hüseyin AŞKIN)

Editör: TE Bilisim