Son maçında İskilipgücü karşısına “şampiyon” unvanıyla çıkan Sungurlu Belediyespor, 2-2 biten karşılaşmanın ardından sezonu 41 puanla tamamladı.

SAHA: Sungurlu İlçe.

HAKEMLER: Mustafa Özdemir, Burak Kılınçarslan, Fatih Koçak.

SUNGURLU BELEDİYESPOR: Ertuğrul (Bayram), Yunus Emre, Emirhan, Doğan (Oğuzhan), Arif Anıl, Nurettin, Yaşar Can, Yasin, Adil Murat, Mustafa, Taha.

İSKİLİPGÜCÜ: Emrah, Sefa (Mustafa), Fatih, Gökhan (Emre), Emrah, Alpay, Ferhat (Ramazan), Yunus Emre, Uğur, Kadir, İsmail.

GOLLER: Dk. 24 Yasin, Dk.52 Arif (Sungurlu Belediye), Dk.33 İsmail, Dk.57 Uğur (İskilipgücü).

1.Amatör Küme’nin şampiyonu Sungurlu Belediyespor, son maçında sahasında İskilipgücü ile 2-2 berabere kaldı. Sungurlu temsilcisi, maçtan sonra kupasına kavuştu.

Önceki hafta en yakın takipçisi Osmancık Belediye ile berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Sungurlu Belediye, son maçında dün İskilipgücü’nü konuk etti. Sungurlu Şehir Stadı’nda oynanan ve zevkli geçen maç 2-2 biterken, Sungurlu Belediye’nin gollerini 24.dakikada Yasin, 52.dakikada da Arif attı. Sezonu 27 puanla 3.sırada tamamlayan İskilipgücü’nün golleri ise 33.dakikada İsmail ve 57.dakikada Uğur’dan geldi.

1.Amatör Küme’deki ilk sezonunda 41 puanla şampiyonluk ipini göğüsleyen Sungurlu Belediyespor, maçtan sonra kupasını aldı.

Öte yandan, maçtan sonra yapılacağı duyurulan şampiyonluk kutlamaları, şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim