SALON: Atatürk.

HAKEMLER: Caner Yıldırım, Hasan Olgun

OSMANCIK ŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN ORTAOKULU: Fatmanur, Nalan, Yasemin, Sude, Nisa, Neriman, Kübra, Nazife, Emine, Yaren, Tuğba, İremnur.

MİMARSİNAN ORTAOKULU: Zehra, İrem, Gizem Doğan, Elif, Lale, Gizem Özen, Elif Nisa, Dilara, Şeyda, Fatma, Ebrar, Nisa.

1.SET: 25-11, 2.SET: 25-14, 3.SET: 25-9.

Okul sporlarında 2018 yılının ilk şampiyonu Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu oldu. Osmancık ekibi, geçen yıl Osmancık Ortaokulu adı altında şampiyonluk ipini göğüslemişti.

Önceki gün yarı final maçlarını kazanan Mimarsinan Ortaokulu ile Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu dün şampiyonluk için karşı karşıya geldiler. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve başhakemliğini Caner Yıldırım’ın yaptığı maçta üstün bir oyun sergileyen Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu ilk seti 25-11 gibi açık bir farkla kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci seti de 25-14 taçanan Osmancık temsilcisi farkı ikiye çıkarttı ve şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Üçüncü sette ise rakibine 25-9 üstünlük sağlayan Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu sahadan 3-0 galip ayrılıp şampiyonluk ipini göğüsledi.

Geçen yıl da Osmancık Ortaokulu adı altında mutlu sona ulaşan Osmancık Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Ortaokulu’nun ardından Mimarsinan Ortaokulu ikincilik kupasının sahibi olurken, 23 Nisan Ortaokulu üçüncü, Türkiyem İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncü oldu.

(Rıfat KARA)

Editör: TE Bilisim