Hatay temsilcisi Körfez İskenderunspor’u deplasmanda 1-0 yenerek ilk yarıyı play-off potasının 6 puan gerisinde bitiren Çorum Belediyespor’da ilk 5 umutları arttı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt, Körfez İskenderunspor galibiyetiyle moral bulduklarını ifade ederken, devre arasında yapacakları takviyelerle de ikinci yarıya daha umutlu gireceklerini söyledi.

DAHA FARKLI DA KAZANABİLİRDİK
Körfez İskenderuspor maçını değerlendiren Serdar Bozkurt, “İlk 5 yolunda ikinci yarıya daha umutlu girebilmemiz için kazanmamız gereken bir maçtı. Maçın genelinde üstün olan taraf bizdik. Önemli fırsatlar yakaladık, golü de bulduk. Ancak farkı artıracak goller için yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Farklı kazanabileceğimiz maçta 1-0’a razı olduk. Bizim için kazanmak önemliydi. Biz de kazandık, mutluyuz.

PUAN FARKI ÖNEMLİ DEĞİL
Bu galibiyet ikinci yarı için iyi bir moral kaynağı olurken, play-off yolunda da umutlarımızı artırdı. Play-off potasıyla aramızda 6 puan fark kaldı. Bu farkın hiçbir önemi yok. Çünkü uzun lig maratonunda rahatlıkla kapanabilecek bir fark. Eğer Körfez İskenderunspor maçında puan kaybetseydik o zaman belki bir karamsarlık olabilirdi. Ama şimdi öyle bir durum söz konusu değil” şeklinde konuştu.

5-6 FUTBOLCU ALACAĞIZ
Körfez İskenderunspor galibiyetiyle moral bulduklarını, devre arasında yapacakları takviyelerle de ikinci yarıya daha güçlü girmeyi hedeflediklerini kaydeden genç teknik adam, “Daha önce 5 futbolcuyla yollarımızı ayırmıştık. Duruma göre 1-2 futbolcu daha gönderebiliriz. Devre arasında kadromuza kaleci, orta saha, forvet arkası ve forvet olmak üzere 5-6 takviye yapmayı planlıyoruz. Elimizde 25-30 kişilik bir transfer listesi var. Listemizdeki bazı oyuncuların 2.lig takımlarında olmaları ve 2.ligin devam etmesi bizim için dezavantaj. Ancak her şeye rağmen kadromuzu güçlendirip sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim