Şampiyonluğunu her zamankinden daha fazla arzu ettiklerini ve tüm çalışmaları bu doğrultuda yürüttüklerini kaydeden Fatih Özcan, basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bilindiği üzere Çorum Belediyespor bu şehrin profesyonel anlamda tek kulübüdür. Profesyonel kulüpler şehrin ileri gelen iş adamları sivil toplum kuruluşları ve taraftarları sayesinde yaşamlarını devam ettirirler. Bizlere güvenen ve bizlerin mevcut yönetimin içerisinde olmamızı isteyenlere buradan teşekkür ediyorum.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ
Şampiyonluk hedeflediğimiz 2015-2016 sezonunun başlamasına çok kısa bir süre kalmıştır. İnce eleyip sık dokuyarak yapmış olduğumuz transferler ile iç transferlerde yolumuza devam edeceğimiz futbolcu kardeşlerimiz özellikle kamp sürecinde olağanüstü çalışma azmi göstermişlerdir. Yeni anlaşma sağladığımız teknik ekibimiz de, şehrimizin şampiyonluğu ne kadar çok istediğinin gayet farkındadır.

İNANANLAR BAŞARIR
Başarı ancak inananların gerçekleştirebileceği bir kavramdır. Tüm camiamız şuna emin olsun ki; Zeki Gül başkanlığındaki yönetim kurulumuzdan, teknik ekibimize, futbolcu kardeşlerimizden, kulüp çalışanlarımıza kadar, bu sezon şampiyonluğu her zamankinden daha fazla arzu etmekte ve tüm çalışmalarımızı bu yönde sürdürmekteyiz.
Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanımız Sinan Özdilli ise, profesyonel takımımıza ve Türk futboluna 1 Çorumlu gencimizi kazandırabilmek adına gece gündüz demeden olağanüstü çalışma gayreti içerisindedir. Futbol, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir endüstridir. Takdir edersiniz ki, bu endüstride sağlıklı bir işleyiş tarzı yakalamak için de ‘para’ en önemli araçtır.

BORCUMUZ YOK
Bugün geldiğimiz noktada, yönetim kurulumuz titiz bir mali disiplin izlemekte, ülkemizde birçok kulübün borç batağı yüzünden kapısına kilit vurduğu bir süreçte geçmişten gerekli dersleri çıkartarak borçsuz bir şekilde takımı yönetmektedir. Ancak her ne kadar borçsuz olsak da, özellikle şampiyonluk mücadelesi vereceğimiz bu sezonda, mali anlamda şehrimizin önde gelen işadamlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.
Nitekim bu takımın başarılı olması, iş dünyasına da katma değer sağlayacağı gerçeğini de ortaya koymaktadır. Özellikle, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Çetin Başaranhıncal’ın desteği örnek teşkil edecek niteliktedir. Kendisine katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

DESTEK, İSTEDİĞİMİZ DÜZEYDE DEĞİL
Geçtiğimiz sezon gördük ki; bu şehrin insanları takımlarına sahip çıkmış ve Eskişehir’de oynanan son 90 dakikaya kadar desteklerini esirgememişlerdir. Taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak üzülerek söylüyorum, birçok yüksek cirolu dünya markası şirketleri bünyesinde barındıran olağanüstü bir Organize Sanayiye sahip olmamıza karşın mali anlamda gereken desteği alamamaktayız. Bu desteğin esirgenmesinde ne tür geçerli bir sebep bunu bilemiyorum lakin şartlar ne olursa olsun bu takıma sahip çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKSUN
Lütfen herkes, özellikle mali anlamda elini taşın altına sokarak gereken desteği versin. Sosyal anlamda her kesimden insanı omuz omuza bir araya getiren Çorum Belediyespor Kulübü her ne kadar kâğıt üzerinde Belediye takımı olarak görünse de, tüm Çorum’un takımıdır ve isminin önünde de ‘Çorum’ ibaresinin olduğu gerçeği unutulmamalıdır.”
(Hüseyin AŞKIN)
Editör: TE Bilisim